Fastigheter till salu vid Viñuela

Property for sale near Lake Vinuela and Property in Vinuela Spain

Viñuela är en kommun i Málagaprovinsen som är beläget inåt landet och bakom Torre del Mar. Byn La Viñuela ligger cirka 47 kilometer från staden Malaga och från flygplatsen. Byn ligger på 150 meters höjd över havet. Invånarna kallas viñoleros.

La Viñuela, byn och sjön, domineras av landskapet La Maroma som är en del av bergskedjan som kallas Sierra de Tejeda. Med en höjd på 2 068 meter är berget det högsta i Axarquía. Sjön innehåller 170 miljoner kubikmeter vatten och är omgiven av picknickområden. Vissa är försedda med grillar. Det är även tillåtet att simma och idka icke-motordriven vattensport i området.

Typiska fastigheter i och kring Viñuela är en kombination av mycket stora villor, vissa mycket nära sjön och andra längre ut, uppe i bergen

De lokala fiestorna börjar kring påsk, oftast i mitten av mars eller april. I maj ordnas ett pilgrimståg från byn till småbyarna Los Gómez och Los Romanes. I mitten av juli firas Feria de Los Gómez till Virgen de Carmens ära. Mot slutet av juli eller början av augusti firas stadens skyddshelgon, Virgen de las Angustias (Jungfrun av alla sorger), vid kapellet till Vår jungfru av alla sorger. I mitten av augusti ordnas fiestan i Los Romanes till Virgen de la Milagrosas ära (Jungfun av miraklet). Slutligen ordnas Feria de la Pasa i mitten av september i samband med vinskörden som omvandlas till russin.


Viñuela Property For Sale 4 Bed Villa For Sale
499.950 €

Villa i Viñuela
Privat pool

Bygg: 157.42m2
3
4
Viñuela Property For Sale 5 Bed Villa For Sale
1.250.000 €

Villa i Viñuela
Privat pool

Bygg: 700m2
5
5