Köpa fastighet i Nerja

Fastigheter i Nerja.
Team España

Nr 1 när det gäller försäljning av
fastigheter i Nerja

Ring oss på (0034) 952 527 300
Nerja fastighetsförsäljning.

Att köpa fastighet i Nerja


Vi är verkligen ett internationellt team, mellan oss talar vi spanska, engelska, svenska, franska, holländska och tyska. När ni är redo att köpa ordnar vi visning av så många objekt ni vill, när ni vill! I de flesta fall kan vi genomföra en visning enligt er efterfrågan men i vissa fall särskilt i högsommarmånaderna är vissa fastigheter uthyrda, i dessa fall får vi arbeta runt dessa datum. Efter överenskommelse med fastighetsägarna är visning möjlig 7 dagar i veckan.

När vi hittar rätt boende tillsammans med er, kommer vi att förhandla fram det slutliga försäljningspriset och ge fullständig skriftlig information inklusive fastighetsbeskrivning, skatter, betalningarutiner och även olika betaldatum. Vi kommer att beskriva hela köpprocessen, inklusive ungefärliga kostnader i förväg och det pappersarbetet som ingår i köpprocessen så det inte dyker upp några överraskningar längs vägen. Allt bekräftas skriftligen och vi presenterar full dokumentation till köparens advokat.

Team service efter ett köp sträcker sig till fortsatta kontakter med köparens advokat / ombud för att se till att exempelvis el- och vattenkontrakt har överförts och registrerats i den nya köparen namn och annat enligt köparens önskemål. Därefter, om du vill, kan Teamstar Services ta hand om och hålla er egendom i ett perfect skick under de tider ni inte finns på plats.

Om du funderar på att invetera i en eller flera bostäder för uthyrning då kan Teamstar Holiday Rentals ge er goda råd utifrån alla aspekter för att ge er den allra bästa avkastningen på er investering samt givetvis även ta hand om själva uthyrningen av er nya investering.

För ytterligare information och fullständig förteckning över våra villor och lägenheter för uthyrning i Nerja, besök www.teamstarholidayrentals.com

Book a valuation.
Torrox Property Nerja.
Ref : ZTM4015
2 sovrum 1 bad radhus.
€ 120,000
Nerja Property Nerja.
Ref : ZTM3751
2 sovrum 2 bad lägenheter.
€ 245,000
FaceBook. Twitter.
© fastigheternerja.se All Rights Reserved. team Tack för ert intresse av våra fastigheter till salu i Nerja